Kijk & Luister

HNTM2 afl. 5: exit Sandra

Het 6e meisje is inmiddels alweer naar huis gestuurd. Deze keer was Sandra degene die het huis moest verlaten. De jury gaf al aan dat ze geschikt zou kunnen zijn als commercieel model. Ik denk ook wel dat dit haar zal gaan lukken. Deze keer konden de meiden een rol in een videoclip winnen. Ook deze keer was het Bodil die won en in deze videoclip te zien zal zijn. Verder hebben de meiden een fotoshoot gehad met een mannelijk model.

Er zijn nu nog maar 6 meiden over. Lees verder om te zien wie er door zijn naar de volgende ronde. Meestal laten ze een voorproefje zien van wat er de volgende keer gaat gebeuren. Volgens mij gaan de meiden een tripje maken! Maar daar moeten we nog een weekje op wachten voor we daar achter zijn. Tenzij de meiden zich voorbij praten nu bij Jensen waar ze op de rode bank schitteren!!

De herhaling is komende zaterdag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 − = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.