Games & Tech

NK-Gamen 2007


rnrnEr zijn ook Nederlandse Kampioenschappen voor Games. Vele weten er niet zoveel vanaf, maar er is een grote community die bestaat uit allerlei gamers. Die-hard gamers die eens in de zoveel tijd zich aan een LAN-party wagen, PC en slaapspullen mee en een heel weekend gamen… Deze NK-Gamen zal gehouden worden op een Lan-party genaamd the-party in Eindhoven (hoezo lekker ver weg). Maar welke games kun je er spelen?rnrn

rn

PC:
rn1. Quake 4
rn2. Command & Conquer
rn3. Warcraft 3: The Frozen Throne
rn4. Need for Speed: Carbon
rn5. Fifa 2007
Console:
rn1. Gears of War (Xbox 360)
rn2. WiiSports Tennis (Wii)
rn3. Pro Evolution Soccer 6 (Playstation 2)
rn4. Resistance: Fall of Man (Playstation 3)

nnnnVoor de games Quake 4 en Warcraft 3: The Frozen Throne kun je ook een ticket winnen voor het Electronic Sports World Cup (ESWC) waar je Nederland mag vertegenwoordigen in die game. Meer over dit ESWC volgt nog! Mocht je nog mee willen doen en een poging wagen om de beste te worden in een van bovenstaande games moet je er snel bij zijn.rnrnBron: NK-Gamen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − = 9

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.