Kijk & Luister

HNTM2 afl.6: exit Lois

Maandagavond is de tweeling (Lois en River) uit elkaar gehaald. Vlak voor het vertrek naar Zuid-Afrika moesten de zes overgebleven meiden zich nog even melden bij de jury, waarna Kim en Lois voor Yfke stonden kwam hoge woord was eruit, Lois moest meteen vertrekken. Zo zal haar zusje River met de 4 andere meiden afreizen naar Kaapstad waar ze hun intrek nemen in een luxe villa met zwembad.

De zes meiden moesten bij 3 castings langs, een ‘toneelstukje’ doen, een commercial en een runway walk bij Mart Visser. De 3 meiden die dit het slechtste gedaan hadden waren Lois, River en Kim en moesten naar de jury ruimte toe. De andere 3, Christa, Bodil en Sabrina, kregen meteen te horen dat ze een L’Oreal shoot de volgende dag hadden en goed uitgerust moesten zijn de volgende ochtend. Terwijl de 3 meidne in de jury ruimte zaten te wachten kwamen er 3 jongens binnen, deze kwamen met de leuke mededeling dat ze met zijn zessen op stap zouden gaan. Nog geen eliminatie!

Na de shoot werden de meiden in een Vero Moda filiaal verzameld, Yfke stond ze op te wachten en zei dat ze nog 1 ding misten in hun garderobe, zomerkleding. Want de meiden gaan Zuid-Afrika!! Op de dag van vertrek was iedereen dol enthousiast toen ze in de auto zaten op weg naar het vliegveld? Nou, ze gingen eerst nog even een stop maken bij de jury. En daar kwam een einde aan de happy twins! Lois werd naar huis gestuurd en zusje River vertrok met de andere 4 meiden Christa, Bodil, Kim en Sabrina naar Zuid-Afrika.

Het was een zeer verrassende aflevering! Meer weten over het programma? Neem dan een kijkje op de website van: ModelMasters.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.