Kijk & Luister

HMNT3 afl. 5 exit Anna & Monique

Vorige week maandag in Hollands Next TopModel konden we zien dat er 2 fotoshoots waren en ook de exit van 2 meiden, namelijk: Anna en Monique. Om de gemaakte foto’s van de andere meiden te zien kun je verder lezen.

Er werd een shoot voor een klant gehouden, deze foto’s zijn niet op de website van Modelmasters.nl verschenen. Wel zijn de onderstaande foto’s er verschenen, er worden vaak van die impressie foto’s genomen als de meiden op een ‘Go See’ gaan. Dit is de enigste indruk die je dan bij een klant achter laat en moet dus meteen goed lukken, je mag hem maar 1 keer doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

57 + = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.