Kijk & Luister

HNTM3 afl. 6: exit Anne

Inmiddels zijn er nog 6 meiden over in Hollands Next TopModel. Afgelopen maandag hebben we afscheid moeten nemen van Anne en hebben de meiden een L’Oreal clipje opgenomen. Daarnaast gingen ze op de foto met een mannelijk model en kregen ze ook nog te horen dat ze naar BraziliĆ« gaan! Als je verder leest zie je de foto’s van de shoot van deze aflevering.

Er kwam ook nog een drama lesje aan te pas voor de meiden. Er word zoals gewoonlijk weer gigantisch geroddeld en de kritieken worden steeds zwaarder. Ik denk dat mensen Cecile wel als favoriet bombarderen, omdat ze vaak leuk op de foto staat, maar bij dat soort voorspellingen blijft het vaak en gaat iemand anders er met de prijs vandoor. In elk geval zullen ze volgende week stressen tijdens de ‘Go See’s’ in BraziliĆ«.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + = 22

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.