Kijk & Luister

Check de Roast van Gordon, ik hou er van!

Heel Amerikaans om een roast van je ‘vrienden’ te krijgen en dat uitgezonden word op Comedy Central. Na al die shows in Amerika is het ook tijd geworden om dit in Nederland plaats te laten vinden met niemand minder dan Gordon in het middelpunt. Diverse Bekende Nederlanders mogen hem afzeiken, de hemel in prijzen en vervolgens kapot maken met woorden. Maar ze moeten zelf ook wel het een en ander over zich heen laten komen.

De line-up van Bekende Nederlanders bevatte niemand minder dan; Peter Pannenkoek, Erik de Zwart, Bobbi Eden, Sander Lantinga, Sophie Hilbrand, Erland Galjaard, de Brabo Neger (Steven Brunswijk) en Bridget Maasland. De Roast Master die de hele show aan elkaar praat is Jörgen Rayman.

Sommige ‘grappen’ waren echt hard maar dat hoort erbij. Ik heb er echt wel om moeten lachen al waren sommige ‘grappen’ gewoon te pijnlijk en niet lollig! De Roast van Gordon kan je hier terug kijken.

Wat vond jij van de Roast van Gordon?

Bron foto: comedycentral.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.