de Feestdagen,  Gezin & Familie

Tweede Kerstdag bij mijn tweede familie

De Tweede Kerstdag waren we iets dichterbij huis, bij mijn schoonfamilie in Vaassen. Wederom vertrokken we in de middag, Bart had eerst nog even wat gewerkt en zodra de kleine man wakker was zouden we vertrekken. Mooie gelegenheid om wat speelgoed uit te zoeken en op te ruimen, want niet alleen met de kerst ook met Sinterklaas is er een hoop binnen gekomen.. Ik gok dat een minuut gratis winkelen net zulk resultaat zou hebben.

Eenmaal bij Mirjam en Richard aangekomen konden de kinderen nog even spelen, we nog wat kletsen en ons haar laten krullen door Sita. Ze had een krultangding gekregen en dat moest geprobeerd worden natuurlijk. Het is een super simpel apparaatje van Babyliss volgens mij en maakt supermooie krullen, zelfs in mijn zware haar. Wat ook nog erg fijn was is dat het er super snel in zat. Ik heb best lang haar en met een kwartiertje was ze klaar. Het zakte wel uit in de loop van de avond maar na een nachtje slapen met een losse vlecht zat er nog steeds een slag in!

img_kerst2016_haarindekrul_achterkant

Het was tijd om te eten! we gingen steengrillen en dat was ook weer zo lang geleden en zo lekker. We moesten nog wel plaats overhouden voor een speciaal toetje, nou zeg maar 3 toetjes! Ook weer zo heerlijk, even uitbuiken en op naar huis. Lieke is blijven logeren en Aaron hebben we weer mee naar huis genomen, die mag als hij groter is ook eens logeren.

Zo zijn wij de feestdagen wel doorgekomen. Relaxt, geen gehaast of gestrest, gewoon fijn!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.