Foods

Chocomel Senseo cupjes

Wie heeft er tegenwoordig geen Senseo apparaat? Wij dus wel, alleen drinken we geen koffie. Maar daar is een paar jaar geleden al iets op gevonden de Pickwick pad voor je senseo. Ronde theezakjes die je in je Senseo apparaat legt. Alleen die smaken vind ik zelf niet zo lekker, dus de theepad gebruiken we niet.Maar nu heb je ook een Chocomel pad houder. Met speciale cupjes voor je Senseo apparaat. Je kunt ze in de winkel kopen voor 4 euro ofzoiets. OF je doet het irritante spel op de Chocomel website. Zo heb ik hem gewonnen! Na zo’n 80 keer proberen had ik hem eindelijk goed. Je doet een soort balletje balletje spel en hoopt dat je wint! Nou, ik had geluk en ben er heel erg blij mee! Bart heeft de eerste versie gedronken en vond het lekker! Nou kom maar op met de koude winter dagen, wij hebben warme Chocomel!

De website van Chocomel is: http://www.chocomel.nl

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 − 74 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.