Foods,  Lifestyle,  Persoonlijk

Lekkere tosti’s bij de Tosti World

Als ik op donderdagmiddag en de koopavond moet werken dan komt mijn vriendinnetje Heather langs om ‘uit eten’ te gaan. Na tig keer naar dezelfde stek te zijn geweest werd het eens tijd voor iets anders. Heather kwam aan met de Tosti World en uiteindelijk zijn we er gaan eten!

Mijn collega was er al geweest om het even te checken en nam een menukaartje mee. Zo kon ik de weken die volgden alvast uitzoeken wat ik wilde gaan eten. Heather wist het meteen al en ik.. Toen we konden bestellen moest ik snel een keuze maken.

Het ziet er binnen leuk uit. Houten meubels, krukjes met tafeltjes. In elk geval niet om urenlang te zitten. Niet heel geschikt om met een klein kind heen te gaan. Wij zijn achterin gaan zitten, waar bankjes zijn, zo konden we mooi de winkel bewonderen.

Wat hebben we gegeten? Heather ging voor een Geitenkaas-Honing-Bieslook tosti. Ik koos voor een Kaas-Kipfilet-Paprika-Ui en een Ham-Kaas variant. I loved it! Maar het is niet vullend genoeg voor een avondmaal.

Het is een leuke aanrader om, als je in de stad bent, lekker te lunchen! Of te snacken!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.