Kijk & Luister

HNTM3 afl.4 exit: Nana

Wat was het afgelopen maandag een zware aflevering voor die meiden van Hollands Next TopModel. Eerst werd hun conditie op de proef gesteld door een workout waarbij je je afvroeg of sommige het wel zouden overleven of niet. Uiteindelijk moesten ze een grote sprong wagen en werd er afscheid genomen van Nana, ondanks d’r mooie koppie heeft ze maar 1 gezicht op de foto… Foto’s van de shoot vind je als je verder leest.

Na een heftige workout kregen de meiden alvast een aantal inentingen, mochten ze ooit eens op reis gaan. De fotoshoot stond in het teken van een bungeejumping, wat spannend zeg voor die meiden. Ik zou het ze niet nadoen. Wat ik erg lollig vond is dat een meid zei dat ze niet durfde te springen, of die jongen d’r even wilde duwen.

Maar goed, hierbij de foto’s van de shoot van deze week:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.