Kijk & Luister

HNTM3 afl3. exit: Shardene, de metamorfose en Cicilia vertrekt

Vanavond weer een verse aflevering van Hollands Next TopModel. Vandaag was het tijd voor de metamorfoses (met veel handenwerk), een vroegtijdig vertrek, een fotoshoot en een eliminatie ronde. Vanavond is Shardene de meid die door de jury naar huis gestuurd werd. De opdrachtgever was niet zo tevreden over de foto en daarom moest zij haar spullen pakken en vertrekken.


Maar dat niet alleen, het werd tijd voor de metamorfoses, de meiden hadden allemaal een foto op hun bed liggen en konden alvast een blik werpen op hun toekomstige kapsel. Toen het zover was werden er door sommige meiden wel wat tranen gelaten, maar uiteindelijk was het Cicilia die besloot niet door te gaan en besloot om naar huis te gaan. Voor haar is het HNTM verhaal ten einde.

Daarna was het tijd voor de fotoshoot. Maar deze deden de meiden niet alleen, er kwamen een hoop smakelijke mannen aan te pas. Voor deze shoot werden alleen hun handen gebruikt. Maar hieronder zie je een klein voorproefje:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.