Kijk & Luister

Friends (Bloopers)

Als ik een TV serie op moet noemen die je gezien MOET hebben, dan is dat zeker te weten Friends! Deze serie bestond uit 6 ‘Friends’ Ross, Chandler, Joey, Monica, Rachel en Phoebe en hun lief en leed. Maar vooral veel lol! Wat heb ik veel gelachen om deze serie en waarschijnlijk vele met mij. Deze serie bestaat uit 10 seizoenen en ik heb ze allemaal in de kast staan!

Op tv kun je nu ook nog wel de herhalingen zien. Maar vaak zijn dit herhalingen van het begin, maar nu kun je ook de laatste seizoenen eens zien (zou eens tijd worden!) Vandaag kwam ik op Youtube terecht op een aantal blooper filmpjes, die toch echt heel erg leuk zijn om weer eens te zien! Dus bij deze post ik ze alle 3 hieronder en kun je zelf kijken hoe leuk ze zijn! Ik heb dan ook de meeste afleveringen wel 10 keer gezien.

De serie werd voor het eerst op 22 september 2004 uitgezonden in Amerika en stopte op 6 mei 2004. Tijdens de laatste aflevering keken er 51 miljoen mensen naar de show! In Nederland is 27 december 2007 de laatste show uitgezonden. De serie werd overladen met nominaties en verschillende awards en is in meer dan 100 landen uitgezonden geweest!

I really miss these Friends! (L)

Friends Bloopers Part 1/3rn
rnrnrnrnrn
Friends Bloopers Part 2/3
rnrnrnrnrn
Friends Bloopers Part 3/3
rnrnrnrnrn
Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − 33 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.