Kijk & Luister

AMNT C8 afl. 9 exit: Whitney

Vorige week moest Whitney de show verlaten. Ze is een mooie vrouw, maar helaas waren haar foto’s niet zo goed en moest ze het veld ruimen. Het gaat steeds sneller met de leegloop er zijn nog maar 6 meiden over. En morgen is de nieuwe aflevering alweer. Maar, als deze show afgelopen is, staat een nieuwe Hollands Next Topmodel 2008 alweer te trappelen! Het word mooi afgewisseld op deze manier!

Deze fotoshoot was echt leuk. Een aantal oude bekenden kwamen langs om met de modellen in wording op de foto te gaan. Het was leuk om te zien dat de andere meiden toch een carrière hebben op kunnen bouwen nadat ze de show hebben verlaten. Mijn favoriet, Joanie was ook van de partij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.