Kijk & Luister

Will & Grace 7 gezien, op naar 8

Ik had voor mijn verjaardag van mijn mama seizoen 7 van Will & Grace gekregen. Ik had nog geen enkele aflevering daar van gezien. Van eerdere seizoenen al wel op tv. Maar, toen kwam ik bij de laatste aflevering van seizoen 7 met natuurlijk een ‘cliffhanger’. I hate it when they do that! Maar gelukkig hebben we Bol.com en heb ik snel seizoen 8 besteld. Voor 21 uur, dus de volgende dag lag hij al op de deurmat! Deze zijn we nu aan het kijken. Tevens is dit het laatste seizoen alweer, snif. Net als Friends is het jammer dat een leuke en goede serie gestopt is! We houden ons aanbevolen voor een nieuwe leuke serie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.