Onze Bruiloft

Bruiloft: Zoveel dagen, uren, minuten en seconden

Op Hyves (wie kent het inmiddels niet) kun je allemaal extraatjes toevoegen aan je eigen pagina. Ik heb nu een teller erop gezet (op iemand profiel gevonden), die nog weer anders is dan dat je bovenaan mijn site kunt zien. Hier worden de dagen op bijgehouden tot DE dag dat wij gaan trouwen. Dat niet alleen, ook het aantal uren, minuten en seconden kun je er op zien.

Op de site van RockYou.com waar deze teller weg komt heb je ook nog andere widgets (goodies/gadgets) om je Hyves te pimpen, maar ook om andere dingen te doen. Bijvoorbeeld een slideshow maken of games aan je Hyves toevoegen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.