Games & Tech

Sims 2 huizen downloads

Ik ben weer een tijdje creabea geweest in The Sims 2, ik heb wat gebouwtjes gemaakt en een aantal vond ik wel geinig en heb ik hier dus op de site gezet. Ik had in de loop der tijd al wat nieuws op de site gezet, maar die zal ik bij deze ook even noemen. In totaal dus zo’n 6 gebouwen die ik erop heb gezet. Zoals gewoonlijk ook weer gebruik gemaakt van kleine kavels zodat ze voor iedereen makkelijk in hun spel draaien.nnnnIn totaal zijn het dus 6 gebouwen die ik online heb gezet,rnrnStudentenleven Lots
rn- Study Dorm (8 studenten)
rn- Woodly Dorm (12 studenten)
rn
rnCommunity Lots
rn- Dreamy Diner (Restaurant)
rn- Small Bite (Restaurant)
rn- Stoffig Winkeltje (Kledingwinkeltje)
rn
rnHotel
rn- Off the Road Motel
rn
rnOm naar de downloads pagina te gaan kun je hier klikken, of klik bovenaan op downloads.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.