Onze Bruiloft

Bruiloft: Proefdruk Trouwkaart ontvangen

Na wat uitzoek werk op internet hadden we een kaart gevonden die we beide mooi vonden om te sturen aan onze gasten voor de bruiloft. Maar zo crea bea als ik soms ben heb ik in Photoshop aan het knutselen geweest en heb daar een ontwerpje gemaakt voor een trouwkaart. Ik liet hem aan Bart zien en hij vond hem ook mooi, mooier dan degene die we uitgekozen hadden.

Op de website trouwpost.nl hebben we de kaart gemaakt, wat aangepast en gisteren een ontwerp binnen gekregen.

Hij is best leuk geworden. Er moet nog een kleine ‘tekstuele’ aanpassing komen, maar verder is hij klaar! Omdat we het nog als een verrassing willen houden, kunnen we hem pas laten zien als ze verstuurd zijn. Dus tot die tijd moeten jullie allemaal maar wachten! Maar geloof ons, hij is best leuk! Lekker anders!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 74

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.