Kijk & Luister

AMNT C8 afl. 11 exit: Brittany

Het einde is al in zicht. De meiden zijn nog in Australië en zoals elke week was er ook deze week weer een exit. Deze week moesten de meiden met hun portfolio langs toekomstige klanten en was er een dubbele shoot. Een met Tyra zelf voor een meidenblad en een voor een mannenblad, dus iets pittiger. Ditmaal is Brittany naar huis gestuurd. Ondanks dat ze elke week mooie foto’s maakte…
Was niemand van de ontwerpers (van de bezoekjes) in haar geïnteresseerd. Erg jammer, maar met alleen het mooie koppie kom je er niet. De fotoshoot was er vroeg in de ochtend op het strand van Australië met een mannelijk model. De foto’s zijn mooi geworden. Bewonder ze zelf maar!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 44 = 52

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.