Kijk & Luister

Fast & Furious 7 trailers!!

Ik kan bijna niet wachten tot de film uit is en ik hem kan gaan bewonderen! Vanaf de eerste Fast & Furious film ben ik fan en heb elk deel al meerdere malen gezien. Op 3 april komt dan eindelijk Fast 7 uit en de trailers beginnen langzaam op gang te komen, volgens mij heb ik de hele film al gezien op deze wijze. Ook wijlen acteur Paul Walker zal nog in de film te zien zijn, gelukkig maar, he is part of the family!

De broers van Paul Walker, die bij een autocrash om het leven is gekomen, hebben delen van de film op hun genomen. Of en hoe Paul Walker uit de film zal stappen heb ik geen idee van. Eerder zouden ze hem eruit schrijven, met pensioen sturen maar bleek al veel materiaal opgenomen te zijn. Ik laat me verrassen, hopelijk zal het geen emo-moment gaan worden. Helemaal fijn met de hormonen die door mijn lichaam razen (zwanger, hallo!)

Anyway, bij deze drie trailers. De eerste is de officiële trailer, de tweede is de zogenaamde ‘Plane-Drop’ en de derde is een behind the scenes van deze ‘Plane-Drop’.

Het is allemaal weer zo gaaf gemaakt!! Ook die Plane-Drop ziet er gelikt uit. Supergaaf! Er zijn ook al diverse vechtscenes te zien op Youtube en ander beeldmateriaal. Ik denk dat we nog wel verrast gaan worden bij het zien van de film zelf! Dus vanaf 3 april in de bioscoop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.