Kijk & Luister

Jeff Dunham, Peanut, Bubba J & Achmed over kerst

Ik vind Jeff Dunham een geweldige komiek, samen met zijn poppen is hij helemaal subliem! Nu zo rondom kerst heeft hij een ‘Very Special Christmas Special’ opgenomen en komen drie van zijn poppen, Peanut, Bubba J. en Achmed the Dead Terrorist aan bod om de kerstsfeer over te brengen op het publiek. In het eerste filmpje heb je Jeff, Peanut en ‘Guitar Guy’ die het klassieke gedicht “Twas the Night Before Christmas” voordragen. In het tweede filmpje heb je Jeff en Bubba J. Ze hebben het onder andere over Kerst bij Bubba J. thuis. In het laatste filmpje komt Achmed vermomd als de Kerstman voorbij…

Ik mis alleen Walter in de stukjes! Dat zou ook erg leuk zijn geweest!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 − 40 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.