Kids

Cadeautip: Stoffencadeaus.nl tafel tent

Graag breng ik een erg leuk item van de website Stoffencadeaus.nl onder de aandacht. Het gaat om de tafel tent, en in dit geval speciaal voor ridders! Het is een speeltent voor kids die je over je eigen tafel heen kan leggen. Hij wordt op maat gemaakt en ook qua kleur kan jij je wensen doorgeven aan de maaksters. Superleuk om te zien hoe kids zich ermee kunnen vermaken en zijn ze lekker zoet in hun eigen kasteel!

Tafel Tent: Een tafelkleed met zijwanden. De wanden knoop je aan elkaar en kinderen hebben een heerlijke tent om in te spelen! Gemaakt van zeer stevige stof. Je kunt er alle kanten mee op, het kasteel is maar een voorbeeld.

Let op! Deze tafeltent is niet voor de tafel gemaakt waar die nu op zit! Maar geeft een duidelijke impressie hoe deze er op je eigen tafel uit moet komen te zien, de tafel tent wordt namelijk op maat (van jouw tafel) gemaakt.

Meer informatie kan je vinden op de website van Stoffencadeaus.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 + = 38

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.