Kijk & Luister,  Lifestyle,  Persoonlijk

Vrouwe Tarot, is het in de kaarten te lezen? 

Heb je een vraag waar je antwoord op zoekt? Wil je weten of je op het juiste pad wandel? Dan zou je het antwoord misschien wel kunnen vinden in de kaartlegging bij Vrouwe Tarot.

Zo nieuwsgierig als ik ben wilde ik wel graag antwoord op een vraag in mijn leven. Ik besef me ook dat het leggen van kaarten geen feiten zijn en dat het een richtlijn is, een gevoel kan geven of je op een juiste weg ligt of dat je misschien van wandelrichting moet veranderen.

Mijn vraag die ik aan Claudia (Vrouwe Tarot) heb voorgelegd: wat gaat de toekomst mij brengen op het gebied van auteurschap?

Na het schudden van de kaarten mocht ik er een aantal neerleggen. (foto) Het bijzondere was, dat mijn kaarten ook andere dingen vertelden dan alleen over mijn nieuwe pad als auteur. Na jarenlang blogs schrijven heb ik me gestort op het schrijven van een boek. Het is leuk om mijn hersenspinsel op te schrijven en te hopen dat mensen dit leuk gaan vinden. Maar schrijven doe je niet zomaar, het vergt tijd en rust en dat komt ook in de kaarten naar voren.

De kaarten vertellen dat ik een gelukkig gezin heb, de kaarten geven veel rijkdom aan. Een gelukkig gezin is ook rijkdom. Ook geeft het aan dat er talenten aanwezig zijn. De ridder geeft aan dat ik voor mijn gevoel stil sta en de kluizenaar verteld dat ik rust zoek.

Zou het schrijven dan mijn nieuwe talent kunnen zijn? Als ik als een kluizenaar ergens in alle rust zou kunnen schrijven zou ik inderdaad voor mijn gevoel niet stilstaan. Het is namelijk een uitdaging om naast alles wat je als moeder op je pad krijgt naast de kinderen, man, het huishouden en werk een balans te vinden om te schrijven. Ik heb al regelmatig gedacht om ergens een hotelkamer te boeken en daar in alle rust te gaan schrijven.

Het leggen van de kaarten zetten je in elk geval aan het denken. Samen met Claudia heb je het daarover. Wat betekenen de kaarten? Hoe passen deze bij de vraag die je hebt gesteld? Wat kan je er mee doen als je weer naar huis gaat? Genoeg stof om over na te denken en zeker voor mezelf om tijd in te plannen om te gaan schrijven.

Ik durf mezelf best niet-spiritueel of zweverig te noemen. Ik ben nieuwsgierig en dat maakt het leuk en interessant om je kaarten te laten leggen.

Heb je een vraag waar je graag antwoord op zou willen? Zoek je houvast of begeleiding? Dan is Vrouwe Tarot je vrouw. Ook voor deelnemers van de stadspas in Apeldoorn.

Website: VrouweTarot.nl
Facebook: Vrouwe Tarot

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 86 = 95

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.