Dagje Uit!,  Groningen,  Kijk & Luister

Naar Holiday on Ice – Mystery geweest

Het was een drukke dag want in de avond zijn we naar Holiday on Ice geweest. De show heette deze keer Mystery. Bart en Joyce waren er nog nooit geweest, Marcel en ik wel! Met ons vieren in de auto er heen om de show te bekijken. Mijn mams ging ook heen met twee vriendinnen van haar, ze zaten vlak bij ons. De show was wel leuk, maar ik heb betere gezien. Het zag er wel mooi uit, maar mwoah! Aan hete einde heb ik lekker heel stiekem foto’s gemaakt, vlak voor we weggingen.

Of het nou was omdat ik al vaker naar de ijsshow ben geweest ‘vroeger’ of dat ik teveel naar de schaatsshows op tv heb gekeken, ik weet het niet. Maar was niet zo geboeid als anders altijd.

De foto’s van het einde:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.