Persoonlijk

Een gaslek in Lewenborg

Het moest er eens van komen en ik heb het voorspeld. Na twee maal eerder een stroom uit val en dan ook nog de gebroken waterleiding moest er ook eens wat met het gas gebeuren. Op 2 december was het dan zover, een gaslek bij het Winkelcentrum in Lewenborg. Rond de klok van 12 uur werd de lek ontdekt, de winkels ontruimd en de bewoners boven het centrum uit hun huizen gehaald.

De bus reed niet door de wijk verder, bij oma heb ik even een korte pauze gehad en om 16:00 uur werd het sein weer veilig gegeven. Scheelde me weer een heel eind omlopen in elk geval. Bart zat gewoon thuis, heeft niets gemerkt. Had ook niet weg gekund als hij had gewild trouwens. Hij wist van niets, terwijl we binnen 3 minuten op de locatie kunnen zijn.

Toen het lint weg werd gehaald mochten we er langs lopen. En daar liep ik, naast een mevrouw die gezellig een sigaretje had.. Ik bedoel, een gaslek.. Nou ja, maar snel verder naar huis gelopen. Kwam nog wat bewoners tegen die weer naar hun huis mochten na uren wachten. We waren wel flink in het nieuws, hieronder is het bericht van RTV Noord te zien:

rnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.