Gezin & Familie,  Persoonlijk

WIJ ZIJN ZWANGER

Meer hoef ik niet toe te voegen aan de titel volgens mij? Hij is wel duidelijk toch? Bart en ik zijn op de kop af, vandaag 3 maanden zwanger!! Het was een beetje chaotisch rondom de tests, ben ik het wel, of toch niet, maar uiteindelijk dus wel!! Lekker vaag hé? Maar er volgt nog een uitgebreider verslag van de zwangerschap, de eerste 3 maanden. Zoals het nu lijkt (en welk kind komt nu op tijd?) krijgen we een schrikkelkindje, dus 29 februari!

Om up-to-date te blijven is het raadzaam om je even te registreren op de website, het kost je niets behalve 1,5 minuut van je tijd en je krijgt geen overige spam, alleen van ons!!

Ik activeer je account zo snel mogelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.