Gezin & Familie,  Kids

Haren knippen bij de Kapperij is een waar uitje

Wij wonen vlakbij de Arnhemseweg en daar zitten een stuk of vijf kappers! Bij eentje gaan Bart en ik heen, soms gaat Lieke er ook heen maar voor Aaron moet het wel een geschikte partij zijn waar hij in een stoeltje kan stil zitten, vastgeknoopt kan worden en afgeleid met een tv of iets dergelijks en daarom gaan we met hem sowieso naar de Kapperij!

Onlangs was het (hoognodig) tijd om de haartjes te laten knippen van Aaron en het had gesneeuwd en we besloten de slee mee te nemen. Aaron nam de slee met zich mee en trok hem mee. Hij hoefde er niet op te zitten en ik mocht er ook niet op gaan zitten, stom hé?!

Bij de Kapperij is het knippen voor kinderen op de bovenverdieping en daar is het toch een leuke plek. Het is een compleet Jungle thema met een grote auto (van hout) met allerlei speelgoed met onder auto’s, vrachtwagens en aangezien alle voertuigen cool zijn is dit al voorpret bij de kapper.

Als het tijd is om te knippen, dan moet hij wel in een stoeltje zitten en met voorkeur een gordel om. Maar al die haartjes kriebelen ook zo, dus rustig zitten is dan ook wel lastig. Gelukkig mag er een filmpje aan en keken we deze keer naar Buurman & Buurman.

Na het knippen mag mijn kleine man vaak rozijntjes uitzoeken en nu wilde hij nog even blijven om te spelen. In een jungle horen natuurlijk ook veel (wilde) dieren, die zijn daar ook volop aanwezig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.