Interieur &zo,  Lifestyle,  Opruimen &zo

Opruimen: De kasten van de kinderen

Na het opruimen van de kasten van onszelf heb ik vrij snel die van de kinderen erachteraan gedaan. Ook hier is wat spul verdwenen, al had ik voor de 2ndhand4kids ook al van alles uitgezocht wat wel weg mocht. Hier had ik nog een bak vol spullen van over die ik ook meteen heb puingeruimd.


De kids hebben elk een eigen kledingkast op de slaapkamer staan. Deze zit vol kleding, want ik houd wel van wat afwisseling! En sommige kleding kunnen ze misschien in het voorjaar op een mooie dag nog aan, hierbij denk ik aan T-shirts met lange mouwen of een T-shirt met een vestje erbij.

De kast van zoonlief heb ik eerst onder handen genomen. Hier vond ik vooral te korte hemden (die we nu dragen in de winter) en zijn broeken zijn aan vervanging toe, iets met een gigantische groeispurt! Enkele truien die op het randje zijn van wel/niet dragen maar echt nog net wel kunnen. Uiteindelijk had ik een half tasje vol met wat spullen van deze man. Een wat oud ondergoed wat weg mocht.

Tijd om de kast van dochterlief onder handen te nemen, ik was toch al lekker bezig. In de kast is een deel voor hang en wat legplanken met wat mandjes erop. Deze mandjes waren echt wel nodig om eens te bekijken. Ik heb een hele hoop ondergoed eruit gevist in elk geval dat te klein was geworden en er nog steeds bij lag.

Verder wat zomerspul nog uit de kast gehaald en in de bak gedaan die ik voor de beurs had gebruikt. Hier heb ik nu de zomeropslag gemaakt en de oudere spullen, die echt te klein zijn of niet meer worden gedragen eruit gevist. Uiteindelijk heb ik een half tasje vol oud en kapot spul dat weg mag en een supermarktformaat tas met jongens en meisjes spullen erin die nog wel een ronde mee zouden kunnen.

Ik twijfel of ik het door ga geven in de familie of aan iemand anders met kinderen kleiner dan die van ons. Maar misschien mik ik het ook zo wel in de kledingcontainer. Ik denk het niet.. Maar als het te lang in de weg staat gaat dat toch gebeuren. Ik ben aan het opruimen, dus hoe eerder het weg is, hoe beter.

Zo heb ik nog wat reserve spullen in de bak staan, die er in het voorjaar weer uit gevist gaan worden en beoordeeld. Verder hebben ze eerst genoeg spullen om deze winter nog door te komen.

Ook dit project is afgerond! Op naar het volgende project, de keuken of knutselkast of toch de trapkast?

Banners en images: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 69 = 74

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.