Kijk & Luister

HNTM4 afl.5 exit: Annika

Afgelopen maandag moesten de meiden lingerie showen. Voor niet zomaar een publiek, maar hun ouders, vriendjes enzovoorts. Aan het einde van ‘de runway’ stond een paal. Deze moesten de meiden gebruiken, een aantal namen de paal erg serieus en maakten er een showtje van. De winnares van deze show mocht haar aanwezige familie knuffelen. De andere meiden dus niet. Maar die namen het heft in eigen handen en ontsnapten om snel even hun familie te kunnen
Er kwam nog een make-over aan! De ene ging van kort naar lang, de ander kreeg blond haar, er werd een pony geknipt, haar zwart geverfd. De fotoshoot stond in het teken van schilderijen. De meiden moesten een horloge showen in een schilderij lijst. Aan het einde van het programma werd er afscheid genomen van Annika. Maar werd er ook verteld dat de overgebleven meiden een reisje gaan maken, naar Thailand!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.