Kijk & Luister

HNTM2 afl. 7: exit River

Vorige week hebben we afscheid genomen van de ene helft van de tweeling. Afgelopen maandag hebben we afscheid moeten nemen van de andere helft, River. De 5 meiden die nog over waren hebben een fotoshoot gedaan voor Glamour met dieren! Het is wel jammer dat de tweeling nu uit het programma is. Ik denk dat we Lois en River nog wel weer zullen zien!

Tijdens de fotoshoot van deze aflevering was de bedoeling dat de meiden met de wilde beesten van Africa op de foto zouden gaan. Alleen bij River begonnen de neushoorns wat nerveus te worden en heeft ze een hele stoere shoot gehad op een quad! Maar helaas mocht de stoere actie niet helpen en mocht ze de show verlaten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.