Kijk & Luister

Fast & Furious deel 7 komt juli 2014

Deel 6 van de Fast & Furious reeks verschijnt in mei in de bioscoop en nu is al bekend dat er een 7e deel zal komen en dat deze in juli 2014 in de bioscoop te zien zal zijn. Tnminste dat las ik op Facebook en op een andere website!
Ik kijk er een beetje met gemengde gevoelens tegenaan. Ik vind de Fast & Furious reeks echt tof, begrijp me niet verkeerd! En ondanks dat ik bij deel 5 riep, ik wil meer, zal ik dat hoogst waarschijnlijk na deel 6 ook roepen. Maar hoelang willen ze deze serie uitmelken?

Het begon met de ‘streetraces’ en dit liep eerder nog een beetje door. Maar inmiddels heeft dit nog maar een klein deel in de films en vraag ik me af wat dan nog het doel is van deze filmreeks? Natuurlijk wil ik net als anderen weten hoe het gaat met Dom, Mia, Brian en de rest van ‘de familie’ in de films, maar soms moet je stoppen voor je gaat afglijden.

Ik ben dus erg benieuwd naar Fast 6!! Ik moet denk ik wennen aan de terugkeer van Letty, maar eerlijk is eerlijk, ze hoort bij ‘de crew’. De film voorspelt een verrassing aan het einde, ik ben dus benieuwd! Nog zo’n vijf weken wachten. Oh en in deel 7 zal waarschijnlijk Dwayne Johnson aka The Rock niet meer meedoen. De opnames van de film zullen komende zomer starten en dan is The Rock bezig met de opnames van Hercules.

Bron

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.