Kijk & Luister

AMTM Cycle 7: de modellen

Hier in Nederland is het al een tijdje op tv te zien, en zijn er al een paar meiden naar huis gestuurd. Maar ik heb toch nog even een opsomming gemaakt van de meiden van het 7e seizoen van ANTM. Ook deze keer word het gepresenteerd door Tyra Banks.

Ik weet inmiddels al wel wie deze cycle gaat winnen. Toen ik op zoek was naar de foto’s van ANTM kwam ik de uiteindelijke winnares tegen. In Amerika zijn de shows natuurlijk al uitgezonden en is nog niet zolang geleden cycle 8 ook al afgelopen. Ook daarvan weet ik wie er zal gaan winnen. Ondanks dat blijf ik lekker elke maandagavond voor de buis hangen om te kijken naar de belevenissen van deze meiden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.