Apeldoorn,  Gezin & Familie,  Kids,  Kijk & Luister

Groep 6 naar de Funky Grooves voorstelling

Nadat zoonlief met zijn klas naar de voorstelling Jungle Beats van Tim Koldenhof in het Gigant is geweest, was het nu de beurt aan groep 6. Deze groep kinderen is veel groter dan de kinderen uit groep 3, dus mochten ze op de fiets. Fietsen en ik zijn geen goede combinatie, dus heb ik dit uitje aan me voorbij laten gaan. Wel was ik nieuwsgierig naar de voorstelling en heb ik deze ook online kunnen vinden en kan jij ook meekijken.
Waar gaat de voorstelling over:
We zijn in de geschiedenisles van juf Janneke. Het thema is muziek. De klas verveelt zich want juf Janneke legt het heel saai uit. Totdat Daantje opeens op staat. Daantje kan heel goed dansen en zet met haar stoere dansmoves de klas totaal op zijn kop. Daantje helpt de juf en de klas met de geschiedenisles: muziek en dans, een reis door de tijd. Van klassieke muziek tot rock ’n roll en van de gekke swish swish moves tot hippe Tik Tok dansjes van nu. Een herkenbare voorstelling voor kinderen van nu. Stilzitten is onmogelijk!

Een week na de voorstelling mocht de hele klas ook nog een uurtje een dansles volgen bij de dansschool van Tim Koldenhof.

Links:
Dansschool Tim Koldenhof
Theater Gigant
Foto banner: van Ron Lach op Pexels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.