Schrijfsels

Mijn tweede boek is onderweg en heet: Pumps in de blubber

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk (vertel ik later meer over) zag ik ineens dat mijn boek werd aangekondigd! Pumps in de blubber heet het en hij zal in augustus uit moeten gaan komen! Voor de oplettende lezer, dat is al bijna. Wees gerust, hij komt in het tweede deel van augustus 2022 uit maar met alle liefde deel ik de cover met jullie.

Na het uitkomen van mijn eerste verhaal Geschenk onder de boom kreeg ik van de uitgever Books & Butterflies te horen dat ik nog wel een verhaal mocht gaan schrijven voor de zomer, en eentje voor de winter. Dat liet ik me geen tweede keer vertellen en voor ik het wist had ik al een idee in mijn hoofd en begon ik het virtueel op te schrijven, daar is het verhaal; Pumps in de blubber uitgekomen. Wellicht kan ik er een serie van maken, mits het verhaal leuk genoeg is natuurlijk. Er komen meerdere personages in voor, die misschien allemaal een eigen deel verdienen, of in elk geval een aantal.

De cover:

‘Hoe een uit de kluiten gewassen kip, een drachtige merrie en een (knappe) cowboy je leven op zijn kop kunnen zetten’

Tweede helft van augustus moet hij beschikbaar zijn, tegen die tijd natuurlijk meer informatie.

Wat vindt je van de cover?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 58 = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.