Kijk & Luister

TV: Chantal blijft slapen

Ik kijk graag programma’s terug omdat ik dat kan! Veelal omdat ik zoals nu ook aan het bloggen ben dan doe ik dus tig dingen tegelijk. Zo heb ik onlangs het tv-programma Chantal blijft slapen gekeken op rtlgemist, wat een leuk programma is dat!

In dit programma gaat Chantal Janzen logeren bij bekende Nederlanders. Ze loopt een dag mee in het dagelijks leven en zo krijgen wij kijkers ook een glimp van deze BN’ers. Ik heb er in elk geval van genoten, maar bij wie gaat Chantal eigenlijk logeren?
* Aflevering 1: Hans Klok en Humberto Tan
* Aflevering 2: Halina Reijn en Carlo Boszhard
* Aflevering 3: Tijl Beckand en Peter Jan Rens
* Aflevering 4: Angela Groothuizen en Dries Roelvink
* Aflevering 5: Wibi Soerjadi en Wendy van Dijk
* Aflevering 6: Dirk Zeelenberg en Dennis van der Geest

Het zijn ‘maar’ 6 afleveringen uit het najaar van 2014. Ik hoop dat er nog een nieuw seizoen bij zal komen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.