Kijk & Luister

America’s Next Topmodel cycle 7 afl. 8: exit Anchal

Vorige week was een soort terugblik aflevering, daarom heb ik toen ook niets erover verteld. Een terug blik vanaf het begin tot aan waar we nu zijn, met nog nooit eerder vertoonde beelden. Het was wel leuk om te zien, maar ik wil actie, de meiden aan het werk zien! De fotoshoot stond deze week in het maken van een actiefoto. In een windtunnel.. En ondanks dat 1 van de tweeling de wedstrijd won, ging Melrose er met de prijs vandoor.


De meiden kregen als eerste de opdracht om een volleybal actie foto te maken. Daarna moesten ze een man aanvallen, hij speelde dan hun vriend en die wilde niet dat ze model zouden werden. Vandaar dat ze hem aanvlogen. Uiteindelijk deed 1 van de tweeling het het beste en mocht ze samen met 3 ‘vriendinnen’ voor 10.000 dollar shoppen. Ze koos voor haar zusje, CariDee en Melrose. De wedstrijd bestond uit het zoveel mogelijk kleding aantrekken binnen 30 seconden. Degene die het meeste had mocht alles hebben. En zo heeft Melrose dus de prijs gewonnen.

Inmiddels hebben bijna alle meiden een hekel aan Melrose, maar die staat met beide benen op de grond heeft het leuk en doet haar best. Dat levert haar ook elke keer leuke foto’s op. Naast Anchal voelen de andere zich door haar aanwezigheid bedreigd. En bij Anchal zie je dat dat aan haar vreet, ze trekt het zich heel erg aan en word bijna met de seconde onzekerder, wat ze al was.

Bij de jury test liet ze zich ook niet van haar beste kant zien… Uiteindelijk moest ze het huis verlaten. Op naar de volgende aflevering, de meiden gaan op reis. Je ziet Tyra in een mooie outfit, wat volgens mij betekend dat ze naar Spanje gaan! Ik ben benieuwd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 − 73 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.