Kijk & Luister

AMNT cycle 7 afl. 9: exit Jaeda

De meiden zijn inmiddels in Spanje aangekomen en kregen meteen een tour door de stad. Tijdens deze tour werden er mannelijke modellen opgepikt waar ze die avond mee gingen dineren. De meiden moesten allemaal een jongen uit zoeken voor de opdracht voor de volgende dag, waar ze ook mee moesten zoenen. Eigenlijk iedereen koos voor de jongen die naast haar zat, alleen de ‘keuze’ van Jeada was niet zo’n succes.

Voordat de meiden naar Spanje gingen kregen ze eerst een soort drama les. CariDee won en mocht een rolletje spelen in de serie ‘One Three Hill’. Ze deed het best leuk, wie weet zien we haar nog eens vaker acteren.

Op naar Spanje! De jongen, Jaeda haar keuze, liet weten niet van donkere meiden te houden. Nou, dan ga je al goed een opdracht in als er zoiets gezegd word. En ze moest er ook nog mee zoenen. Dat was niet het enige, de meiden moesten een Spaanse tekst opzeggen. Alsof het allemaal niet moeilijker kon. Bijna geen enkele meid kon de Spaanse tekst ‘normaal’ opzeggen. Er waren wel van die borden met tekst erop, maar dan nog is het lastig om het te zeggen. De jury uitslag was ook niet zo heel erg positief!

Commercial

Spaanse versie met Engelse ondertiteling:

Engelse Versie:

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 − 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.