Kijk & Luister

America’s Next TopModel cycle 7 afl. 10: exit Michelle

De tweeling, Amanda en Michelle, zijn uit elkaar gehaald. Er zijn inmiddels nog 4 meiden over en de kans was er natuurlijk altijd wel, maar zelfs Tyra liet weten dat ze gedacht had dat de tweeling bij de laatste 3 zouden zitten. Het word steeds spannender! Wie word America’s Next TopModel van Cycle 7? Nu heeft nog een helft van de tweeling (Amanda) kans op een finale plaatsje.De meiden zijn nog steeds in Spanje en hebben deze aflevering een fotoshoot gehad met een Stier. Op de foto’s is deze stier wel gephotoshopt, maar hij was tijdens de shoot ook echt aanwezig in de arena.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 77 = 86

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.