Kijk & Luister

AMNT afl. 7 extra shoot met Tyra

Gisteravond moest Brooke naar huis. Ze deed het vrij aardig en was zo’n fris jong meisje dat nog niet voor de jury had gestaan en ze werd toch naar huis gestuurd. Juist op de avond dat haar ‘high school graduation’ werd gehouden. Ze hoopte zo dat dit niet de dag zou zijn dat ze weg moest. Toch is ze ver gekomen, maar blijft ze voor mij een favoriet! De fotoshoot (cover voor een Roman) kun je hieronder bekijken.
In deze aflevering kwam Tyra langs om de meiden eens op de foto te zetten. Dit omdat ze het zelf ook leuk vind om foto’s te maken en de meiden extra tips te geven waar ze aan zouden moeten werken. De meiden krijgen allemaal een setje enge lenzen en gaan dan voor Tyra haar camera staan.

Tijdens deze aflevering is Brooke eruit gegaan en moesten ze een covershoot doen voor een romannetje, die is beoordeeld door de jury. Een impressie van de foto’s:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − = 64

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.