Kijk & Luister

HNTM: Daphne neemt plaats in van Yfke

Het is inmiddels al ietwat oud nieuws, maar ik wilde het toch nog even melden. Daphne Deckers gaat de 3e editie van Hollands Next TopModel presenteren. Wat dus inhoud dat Yfke Sturms ermee stopt. Yfke wil zich meer gaan concentreren op haar internationale modellen carrière, ze geeft haar presentatie stokje door aan Daphne, ook niet geheel onbekend in de modellen wereld. Als je verder leest zie je ook wanneer het nieuwe seizoen start van HNTM!
Daphne Deckers is vroeger zelf ook model geweest en heeft al eerder gepresenteerd op tv. Ik denk dat Daphne net zo als Yfke haar ervaringen goed kan delen met de meiden van het nieuwe Hollandas Next TopModel seizoen. Ik ben in elk geval erg benieuwd hoe Daphne het eraf zal gaan brengen!

Het nieuwe seizoen van Hollands Next TopModel start maandag 22 oktober.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 + = 34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.