Kijk & Luister

Verliefd op Ibiza via MovieMaxOnline gekeken

I love Tikkels and I love the Movies!! Via Tikkels kreeg je een tijdje geleden een code waarmee je films via de website MovieMaxOnline en zo heb ik de film Verliefd op Ibiza ‘gehuurd’.
MovieMaxOnline
Het huren (of kopen) van films via deze website is echt heel makkelijk. Je maakt even een account aan en verzint een wachtwoord (bestaande uit vier cijfers). Na het activeren van je account kan je direct aan de slag. Er is een breed assortiment aan films voor ieder wat wils. Met de code die ik van de Tikkels (snoepjes) heb ik dus de film Verliefd op Ibiza gehuurd.

Verliefd op Ibiza
De film is van Nederlands makelaardij en voorzien van een hele blups aan Nederlandse acteurs en actrices. Een handgreep uit de cast is Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Sanne Vogel en veel acteurs die je ook in Goede Tijden Slechte Tijden hebt gezien als Jan Kooijman, Gigi Ravelli, Pip Pellens en Marly van de Velden. Wat ik erg leuk vind is dat je ook Kim Feenstra, model, in de film ziet. Ze speelt een overdreven voetbalvrouw en doet dit op een leuke en dus overdreven manier.

De film brengt veel liefde, sex, humor en feestjes. Het eiland, Ibiza, waar liefde geen leeftijd kent kan je lekker wegdromen en via je scherm genieten van mooi weer. Aangezien het in Nederland maar op zich laat wachten. Oh en Armin van Buuren is ook van de partij in de film! Ik vond het een leuke film, misschien voorspelbaar, maar ach, dat vind ik nou zo leuk aan dit soort romcoms!

Via Wikipedia kan je nog meer achtergrond informatie vinden over de film, op wie sommige personages zijn gebaseerd, bezoekersaantallen, prijzen en nog veel meer!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.