Gezin & Familie

Lieke en de Skippykoe

Voordat Lieke jarig was kreeg ze van haar ooms en tantes in Apeldoorn alvast een cadeautje, waaronder deze skippy koe! Hij is erg leuk, alleen een beetje gevaarlijk, want ze is tot nu toe tweemaal voorover gegaan.. Maar is het niet zo dat veel gaat met vallen en opstaan?nnnn
rnDeze foto’s zijn van 18 en 19 februari, 2013.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnNatuurlijk is deze skippykoe een variant op de gewone ronde skippybal. Maar je kan hem natuurlijk ook zelf aanschaffen, zo kwam ik twee varianten tegen de zwart witte skippy koe en eentje in een roze witte skippy koe variant.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

56 − 47 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.