Kijk & Luister

Komt er een Friends reunie?

Hoe vaak heb jij de serie Friends gezien? Het word tot in de eeuwigheid herhaald, maar het blijft ook leuk om te zien. Tenminste, na een tijdje weer. Vooral de eerste paar seizoenen komen regelmatig terug, de latere helaas niet.

Ik weet nog goed dat ik een behoorlijke traan heb gelaten bij de laatste aflevering van de serie Friends. Aan het einde dat ze eigenlijk allemaal hun eigen weg gaan en de sleutels achter laten in de woning van Monica en Chandler, snif! Wel kwamen Rachel en Ross bij elkaar, dat moest ook wel gebeuren, ze zaten er al zolang tegenaan te hikken.

Maar nu word er dus gesproken over een Friends Reünie. In 2014 zou er een nieuw Friends seizoen op de Amerikaanse TV zender CBS moeten verschijnen. In eerste instantie werd er alleen gesproken over een ‘Thanksgiving special’, maar nu gaat het om een nieuwe serie. Het is alleen nog niet bekend of alle oude spelers er aan meedoen. Maar wat is Friends voor serie als we de originele acteurs er niet in hebben zitten? De chemie die er was? Kunnen nieuwe gezichten dit overtreffen?

In de talkshow van Ellen Degeneres kwam er een mini-reünie voor van een aantal Friends acteurs die je hieronder kan bewonderen. Daar weer onder is er een filmpje, ook van de Ellen Degeneres show waarin Jennifer Aniston (Rachel in de serie) de vraag of er een reünie gaat komen probeert niet te beantwoorden.

Het blijft dus gissen over wie er in gaan spelen en of het weer een langlopende serie zal gaan worden. Ik zal ook zeker gaan kijken, maar als er andere acteurs te zien zijn, weet ik niet of het wel aantrekkelijk genoeg zal zijn om te blijven kijken.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

83 − = 82

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.