Kijk & Luister

Nieuwe Twilight fan hiero!!

We waren gestart met het kijken van de Twilight films. Alleen het eerste deel sleepte mij al zo mee, dat we hetzelfde weekend de andere vier films hebben gekeken! Een ware marathon en ik vond ze GE-WEL-DIG!!

Eerlijk is eerlijk, ik was sceptisch en vroeg me af of ik de films wel leuk zou vinden. Maar ik ben er helemaal weg van. Het eerste deel nam me al zo mee dat ik de rest ook zo snel mogelijk moest zien. Hoe de film loopt, het verhaal, de liefde, de drama ik hou er zo van. Ach, ja ik ben nu eenmaal een romanticus. Ik wil ze zeker nog eens zien, maar blijf wel een beetje hangen in de film, dus moet eerst een beetje afkicken.

Je komt in de loop van de films meer te weten over Jacob (weerwolven) en de Cullens (vampieren) familie. Ik kan geen kant kiezen, het verhaal achter beide teams spreekt me aan. Dus ik denk dat ik maar voor team Bella blijf gaan.

Twilight: New Moon

Twilight: Eclipse

Twilight: Breaking Dawn 1

Twilight: Breaking Dawn 2

Bij het zoeken naar de trailers begon het alweer te kriebelen. Deze films wil ik zeker nog eens zien!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 − 89 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.