Fashion & Beauty,  Kijk & Luister

TV: Shopping Queens

Een leuk nieuw tv programma dat ik erg graag volg is Shopping Queens. Vijf dames, die een fictief feestje of iets dergelijks voorgeschoteld krijgen, hebben een budget van 400 euro en 3 uur de tijd om een outfit te shoppen. In de tussentijd dat een van deze dames aan het shoppen is naar de perfecte outfit, mogen de andere vier een blik in haar garderobe werpen. Leuk om te bekijken, af te kraken of op te hemelen… Het programma wordt gepresenteerd door Fred van Leer.
De dames geven elkaar punten op de outfit die is geshopt. Aan het einde van de week geeft Fred van leer ook zijn cijfer en degene met de meeste punten mag zichzelf Shopping Queen noemen, maar krijgt naast de eer ook nog eens 1000 euro aan Fashion Cheques om uit te geven!!

Op de website zijn ook styling tips te vinden van Fred van Leer. Ook kan jij je nog aanmelden om mee te doen. Elke week zijn ze in een andere stad om te shoppen. Het programma is elke (doordeweekse) avond om 20:00 uur op RTL5. Maar gelukkig ook terug te kijken op Shopping Queens. Ik bekijk dan het programma aan het einde van de week terug, dan kan ik alle vijf de afleveringen in een keer terug bekijken.

Nadeel van dit programma is dat het om 20:00 uur uitgezonden wordt. Dat is recht tegenover GTST, De Wereld draait door en het Journaal. Lastig om dan te scoren, maar ik hoop dat het nog wel even blijft hangen. Ik hou d’r wel van!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 45 = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.