Kijk & Luister

Geef me 1 miljoen!!

Ik kwam een filmpje tegen met een briljante actie! Een jongeman, Amerikaanse jongeman, wilde graag 1 miljoen dollar hebben. Hij maakte een filmpje, plaatste deze op YouTube en deed een oproep aan miljonairs. Hij wilde gewoon 1 miljoen ontvangen en geen tegenprestatie doen. In een vervolgfilmpje laat hij weten dat er iemand was, een miljonair, die op zijn oproep in wilde gaan door hem 1 miljoen te geven, zonder tegenprestatie! Waarom bedenk ik nooit zoiets…
Met officiĆ«le papieren van de miljonair zijn advocaat moest de overdracht plaats gaan vinden op een of ander evenement. Het is dan februari 2011, ik vind zoiets gewoon erg leuk, zeer gedurfd en origineel! Hem nadoen heeft natuurlijk geen zin, want dan ben je zo’n na-aper.. (Maar mocht iemand een miljoentje kunnen missen, dan hou ik me aanbevolen, hihi!)

De filmpjes! In de eerste de oproep, de tweede een aanbod en in de derde de cheque!

Bekijk vooral het einde van het derde filmpje! Verrassende wending. Ik kwam via deze website: digidagboek op dit nieuwtje terecht, en meer beeldmateriaal kan je vinden via roryandcraig op YouTube.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.