Persoonlijk

Web tip: Little Me

Je zou mijn lijst met favorieten eens moeten bekijken. Je schrikt je helemaal rot met websites die ik heb opgeslagen, klaar om met aaaaaaaal mijn lezers te delen! Zo heb ik nu een website met wederom allemaal leuke zelfgemaakte artikelen van stof. De variatie is groot op de website en de prijzen vallen me op zich wel mee. Ik heb het over de website, Little Me. Natuurlijk deel ik graag even een aantal artikeltjes van de website die mij aanspreken.nnnn
rnEr zijn verschillende categorieën waar je lekker kan snuffelen. Wat mij nu zo aanspreekt zijn de stofkleurtjes die worden gebruikt. Het roze (can’t help it!) natuurlijk, maar ook het lime groen wat ik tegen kwam (in combinatie met roze) ziet er lekker fris uit. Dan krijg je gewoon weer zin in de lente.rnrn

rnEen lekker fris gekleurd, (weer roze) dekbedovertrek genaamd Lizzy. Heel mooi, alleen zoiets komt er bij ons thuis niet in. Dus kan ik ermee leven door het kijken er naar, hihi!rnrn

rnDeze kleurtjes bedoelde ik, schattig toch? Het is Knuffelig Labeldoekje Linda.rnrn

rnOf wat dacht je van deze tassenhanger? Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Bij een kleine tas is het natuurlijk niet echt ideaal, maar bij een grote tas kan het wel. Al vraag ik me af hoe groot deze tashanger is, om aan mijn eigen tas te hangen.rnrn

rnOok voor telefoon of camera hoesjes kan je er terecht. Door het opgeven van de maat van je toestel krijg je er als het goed is een die perfect zal moeten passen. rnrn

rnOok leuk zijn de cadeausetjes op de website. Verkrijgbaar in vele kleuren en deze bestaat uit een tashanger en een hoesje voor je telefoon. rnrnEr staan nog veel meer leuke artikelen op de website als Memo borden, iPad hoezen, kinderkamer accessoires en nog veel meer. Neem zelf een kijkje op de website van Little Me.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 − 41 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.