Fashion & Beauty,  Games & Tech

Geek & Gamer Zeepjes @ Female-Gamers

Je komt wel eens wat lolligs tegen op het wereldwijde web dat je graag wilt delen met anderen. Zo ook in dit geval. Tijdens een potje surfen op het net kwam ik in aanraking met DigitalSoap. Zeepjes geïnspireerd op games en gadgets. Het creatieve brein achter deze zeepjes maakt ze allemaal met de hand.Deze leuke hebbedingetjes zijn er in verschillende soorten en maten, dus ongetwijfeld ook van jouw favoriete console. Of de zeepjes ook nog eens lekker ruiken is lastig te zeggen, maar ze zijn over het algemeen wel voorzien van een fruitig geurtje.

 

 

 

 

 

 

 

Via deze link kom je allemaal Game Cartridges tegen, zo kan je echt je favoriete game meenemen tijdens een douche sessie. Er zijn meer soorten en maten die je op de website DigitalSoap kan bewonderen. Zit er iets voor jou tussen?

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.