Fashion & Beauty

Blauwe Maandag: Blauwe schoenen van Wehkamp

De zon heeft zich afgelopen weekend laten zien en ik heb meteen de zomer in mijn bol. Ik heb ook altijd nieuwe schoenen nodig, welke vrouw niet? Maar serieus, mijn schoenen leggen om de beurt hun lootje dus was ik wat aan het neuzen op de website van de Wehkamp en kwam ik ook wat leuke blauwe exemplaren tegen.

Bij de Wehkamp heb je veel verschillende merken die onder een dak zijn samengebracht, lekker makkelijk eigenlijk. Zo heb je verschillende soorten met ook uiteenlopende prijzen en merken en zo heb ik een tiental uitgezocht voor mijn Blauwe Maandag.

bluemonday_schoen_enkellaars_sacha
Enkellaarzen van Sacha – 99,99

bluemonday_schoen_enkellaars_mustang
Mustang Enkellaars – 79,99

bluemonday_schoen_espadrilles_g-star
G-Star Espadrilles – 119,95

bluemonday_schoen_espadrilles_kanna
Espadrilles – 119,95

Als de bovenstaande schoenen je bij het er naar kijken alleen al pijnlijke voeten opleveren heb ik een aantal sneakers/gympen, natuurlijk in het blauw!

bluemonday_schoen_sneaker_asics
Asics sportschoenen – 120,-

bluemonday_schoen_sneaker_manfield
Manfield sneaker 89,99

bluemonday_schoen_sneaker_s.oliver
S. Oliver sneaker – 69,99

bluemonday_schoen_veterschoen_ecco
Ecco veterschoen 109,99

bluemonday_schoen_sneaker_scapino
Gympen Scapino – 24,99

bluemonday_schoen_sneaker_vanharen
vanHaren sneakers 24,90

Zit er nog iets voor je tussen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 + = 28

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.