Fashion & Beauty

Check de Glossybox vol beautyproducten (Unboxing)

Tijdens het surfen op verschillende sites/blogs kwam ik de naam Glossybox telkens tegen. Zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik de website even bekeken om te zien wat nu de Glossybox is. Het is een box met 5 luxe beauty producten die je elke maand kan ontvangen, het werkt als een abonnement service waar je je ook weer voor af kan melden. In ruil voor wat euro’s krijg je verschillende producten die bij jou passen. Zo heb ik de Glossybox in februari al ontvangen, maar wat zat er eigenlijk in?

 

De postbode kwam het pakketje bezorgen. Veilig verpakt in een kartonnen doos, die ik natuurlijk snel open heb gemaakt om te zien wat erin zat. In de kartonnen doos, ter bescherming, zat weer een mooie doos, voorzien van het Beautybox logo met hierin mijn luxe proef producten. Je krijgt altijd 5 miniatuur producten die bij jou passen (je kan je voorkeuren aangeven via je profiel op de website).

Voorzien van een mooie en toch ook wel feestelijke strik moest ik nog verder opzoek naar mijn producten. Er lag ook nog een begeleidend briefje in de doos. Hierop staat de beschrijving van de producten en de prijs hiervan. Maar hier kom ik nog op terug!

Tadaa! De producten in de Glossybox. Dit zat er voor mij bij in de maand februari. Maar iemand anders heeft wellicht een ander product dan ik heb gekregen mogen ontvangen. De beauty producten zijn allemaal merk artikelen en op deze manier kan je ze mooi eens proberen.

Thierry Mugler Womanity eau de parfum

 

L’Oréal Paris Studio Secrets Primer

 

EOS Lip Balm Sphere met mint smaak

 

KOH Purifying Hand Bath

 

Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream

 

DOCTOR BABOR Derma Cellular Collagen Booster Cream

 

De beschrijving van de producten die in de Glossybox zitten kan je terug vinden op dit papiertje. Ook staan de prijzen erbij van de beauty producten mocht je ze na het testen aan willen schaffen. Zo heb ik onlangs de Shiseido crème geprobeerd. Ik had heel erg last van een droge huid en moest even iets anders gaan gebruiken dan mijn huidige dagcrème. Dat werd dus die van Shiseide. Een hele fijne crème, zacht en werkt goed voor mijn huid. Maar een grotere verpakking kost ruim 90,00 euro voor 50ml. Inmiddels is mijn proefmonster op en ga ik door met Doctor Babor!

Zelf proberen?? De Glossybox kost 12,50. Je betaald eigenlijk 10,00 voor de box met producten en 2,50 voor de verzendkosten. Op de website van Glossybox maak je een account aan. Je geeft dus aan dat je de Glossybox wilt ontvangen. Deze verschijnt vaak aan het einde van een maand. Je krijgt hem thuis bezorgd en kan dan lekker tutten met de luxe producten. Je kan je ook altijd weer afmelden via je profiel.

Is het iets voor jou? Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind zulke cadeautjes best wel leuk!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.