Fashion & Beauty,  Kids

Leuk pakketje gewonnen van Souza!

Zoals je natuurlijk hebt gelezen waren we aanwezig tijdens de Prinsen en Prinsessendagen op Paleis het Loo afgelopen maand. Hier waren de dames van Souza ook aanwezig om de Prinsen en Prinsessen te voorzien van wat schmink, tattoos of oorbelletjes (stickers!) Ook hadden ze een win-actie waar ik aan mee heb gedaan en ik ook nog mee heb gewonnen. Niet voor mezelf, maar voor Lieke!

Via Instagram kon je een foto op je eigen profiel uploaden en hierbij een tag doen zodat je kans zou maken op een prijzenpakket. Mocht je nog naar de Prinsen en Prinsessendagen op Paleis het Loo gaan, dan kan je volgens mij nog meedoen. Volgens mij doen ze tijdens elke Prinsen en Prinsessendagen een actie.

Met deze foto deed ik mee aan de actie. Een actiefoto van Lieke tijdens het boogschieten. Door het toevoegen van wat tags, werd onze foto eruit gepikt en las ik dat we hadden gewonnen. Na het verzenden van een mailtje kregen we dezelfde week nog het pakketje binnen, supersnel geregeld! Maar wat zat er nu dan in?!

Als eerste was de doos al een feestje om te zien! Geen kartonnen doos erom heen maar een mooie rode doos!

Bij het openmaken zaten de cadeautjes in een zakje met een kaartje erbij. Tijd om alles open te maken.

Naast een foldertje van Souza, met hele leuke spulletjes voor kids, zaten er plak oorbelletjes bij. Gewoon stickertjes die je op je oorlel kunt plekken. Zo hoeven ze nog geen echte gaatjes te nemen als ze niet willen of durven.

Ook een klein pakketje met iets met roosjes erop zat erbij!

Dit was een haarbandje, superleuk en super schattig!

De echte hoofdprijs was dit make-up setje! Hoewel we geen fan zijn van make-up mag ze dit heus wel eens proberen. Wel voor de spiegel, anders ben ik bang dat het een grote kleurenboel zal worden.

Heel erg bedankt voor dit leuke pakketje Souza! Meer weten van dit leuke merk? Neem een kijkje op de website Souza-Store.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

81 − = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.